top of page
Zoeken
  • katalinpetz

Wat is holistisch️?


Als holistisch coach krijg ik vaak deze vraag. Ik merk dat het woord 'holistisch' op verschillende manieren wordt gebruikt. Sommige mensen denken aan iets vaag of zweverig, andere denken dat ik als coach massage geef....Het zou kunnen, maar niet. Ik voer gewoon gesprekken, wel in combinatie met oefeningen, opdrachten, lichaamsgerichte technieken en meditaties.


Het woord 'holos' betekent in het Grieks 'geheel'. In principe gaat het over dat alles met alles verbonden is. Als holistisch coach kijk ik naar jou als geheel: niet alleen naar jouw gedachten en verhalen, maar de gevoelens, de energie erachter, de signalen van je lichaam. Het gaat nog verder, ik kijk naar jouw relaties en verbindingen - ook die je met andere mensen hebt, maar ook die tussen jouw verschillende levensgebieden (zoals gedrag, ontspanning, beweging, slaap, welzijn...) en de verbinding met je eigen lichaam. Zo krijg je een betere inzicht in wat er speelt, zo kan je de juiste stappen zetten en naar een duurzame verandering toe werken.

Wil je meer over mijn holistische werkwijze weten?


Wil je meer over 'holistisch' weten?


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page