top of page
Katalin Petz 48.jpg

Gratis Online Inzichtsessie

Inzichtsessie: Diensten

Je mag rust en balans ervaren en tevreden zijn

Heb je last van een overvol hoofd, overprikkeling of negatieve gedachten en emoties? Loop je vast en voel jij dat het anders kan? Ik wil je helpen: Een half uur in gesprek over jouw uitdagingen en vooral kansen om meer rust en balans in je leven te creëren, en stappen in de juiste richting te zetten. Misschien ben je al even bezig, en heb je al meerdere dingen uitgeprobeert. Maar die negatieve gedachten blijven maar terug komen, je blijft overprikkeld en je vindt het nog steeds lastig om de juiste keuzes te maken en voor jezelf te zorgen en op een manier bij jou past.


Vraag gerust gratis en vrijblijvend een Inzichtsessie aan. Meeld je snel aan, want ik geef slechts enkele van deze sessies weg (normale waarde 57,- euro). Je ontvangt dan een korte vragenlijst waarin je vertelt waar je last van hebt. Op basis daarvan help ik je tijdens het gesprek direct aan 3 gouden tips die precies aansluiten bij jouw vraag, wens of zorg. Deze  waardevolle persoonlijke tips helpen jou gelijk om met overvol hoofd, onbalans en onrust in jouw leven om te gaan en minder stress te ervaren.

Wil je meer weten? Lees over mij, mijn aanbod en over de ervaringen van anderen. Bij vragen neem gerust contact op. Voor meer inspiratie en gratis tips schrijf je je in voor de nieuwsbrief.

Katalin Petz 43.jpg

Inzichtsessie boeken

Laat je gegevens hier onder en ontvang je de vragenlijst voor de inzichtsessie

Bedankt voor je aanmelding!

Inzichtsessie: Sollicitatie

"Katalin is een bekwame coach. Zij vormt zich een helder beeld van de vraag van de coachee en gaat dan gebruikmakend van verschillende methodieken nauwgezet en geconcentreerd luisterend aan het werk. Al luisterend en vragend helpt zij de ander."

Marijke

Inzichtsessie: Recensies
Katalin Petz 44.jpg

Neem je leven in eigen handen met mijn begeleiding en lichaamsgerichte coachingtechnieken! Als gecertificeerd coach begeleid ik jou bij klachten van overvol hoofd, onrust en vastlopen op een holistische wijze: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Inzichtsessie: About

"Real self-care is not a thing we do - it's a way to be." (Pooja Lakshmin)

Inzichtsessie: Quote
bottom of page