top of page
Katalin Petz 15.jpg
Aanbod coaching: About

1-op-1 coachingstrajecten

Katalin Petz 35_edited_edited.jpg
Katalin Petz 10.jpg

"Inzichten en stappen in de Natuur"


Natuurcoaching traject wandelend

"Helder denken en liefdevol voelen"

Holistisch coachingsstraject met aandacht voor geest en lichaam

Aanbod coaching: Diensten

Aanpak 1-op-1 coaching

Ik bied individuele coaching met een doelgerichte, lichaamsgerichte en liefdevolle aanpak. Een coachingstraject is een investering in jezelf: in je welzijn, persoonlijke groei en gezondheid.

Wat past bij jou? Je kan kiezen tussen een 'Helder denken en liefdevol voelen' traject en 'Inzichten en stappen in de Natuur' traject . De trajecten hebben een opbouw: kennismaking, intake, vervolggesprekken en optioneel een nagesprek. Afhankelijk van jouw hulpvraag kunnen we het traject op maat maken.

Kennismaking. Je bent eerst welkom voor een online gratis kennismaking  van 30-45 minuten. Kennismaking is om te bepalen of jouw vraag en visie aansluit bij mijn expertise en kwaliteiten, en ook om te kijken of we een klik hebben en samen willen doorgaan. Als je eenv voorproefje van mijn werkwijze wilt hebben voordat je met een traject begint, kan je optioneel een online proefsessie boeken.


Intake en traject. Het intakegesprek staat in het teken van het verkennen en concretiseren van jouw vraag (wens of last) en van het bepalen van jouw doel. Vooraf stuur ik je een intakeformulier en een coachovereenkomst. De vervolggesprekken staan in het teken van het bereiken van jouw doel voor deze coaching. Een coachingsessie begint met een landings- of wandelmeditatie, daarna wissel ik tussen gesprekken en oefeningen af. Ik gebruik diverse tools om je bewust te maken van jouw lichaam, gedachten, gevoelens en energie. Tijdens een traject werk ik met reflectieverslagen, vragenlijsten en thuisopdrachten. Die zorgen voor een extra verdieping en brengen je verder in jouw proces. Een  traject duurt ongeveer 3 maanden (6 sessies), maar kan ook langer duren afhankelijk van jouw vraag en behoefte. Een coachingstraject is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Ik werk bij voorkeur met trajecten, omdat een traject een diepgaande en duurzame verandering kan opleveren. Losse sessies zijn ook mogelijk, ook ter aanvulling van een traject. Coaching is live, online of wandelend, afhankelijk van jouw doel en gekozen traject. Een coachingssessie neemt 1-1.5 uur in beslag. Normaal gesproken zijn de sessies om de twee weken.

Terugkomsessie. 3 maanden na afloop van het traject is het mogelijk een terugkomsessie (nagesprek) te hebben. Een terugkomsessie heeft een evaluerend karakter en is gratis. Het helpt de positieve veranderingen nog beter te verankeren en vast te houden.

Coachsessies​ en trajecten op een rij:

  • Vrijblijvende gratis online kennismaking (30 minuten)

  • Gratis online inzichtsessie (30 minuten)

  • Online proefsessie (60 minuten): 77 euro

  • Losse coachsessie (live/online/wandelend, 60-90 minuten): 110 euro

  • Coachingstraject van 3 maanden (6 sessies en terugkomsessie): 777 euro

De genoemde tarieven gelden voor particulieren. Indien jouw werkgever betaalt of je student bent dan gelden andere tarieven.

Voor betaling, annulering en vergoeding lees de algemene voorwaarden.

Zakelijk: Offerte op aanvraag. Ik maak voor je bedrijf graag een vrijblijvende offerte op maat ten aanzien van coaching.

Talen: Nederlands, Engels (English) en Hongaars (Magyar)

Aanbod coaching: Over

Wat levert een traject bij mij jou op?

Nadat je bij mij een traject hebt gevolgd, weet je waar je prioriteiten liggen en hoe je voor meer ontspanning en balans tussen en tijdens je activiteiten kan zorgen. Je hebt inzichten in je gedachtenpatronen en gevoelens en je weet daarmee om te gaan. Je hebt rust in je hoofd. Je stemt je gevoel en verstand op elkaar af en je gaat beter om met jouw (hoog)gevoeligheid. Je bent liefdevoller naar jezelf. Je zorgt beter voor je energiebalans en maakt keuzes die bij jou passen. Wandelsessies bieden je een diepere verbinding met jezelf in de natuur.​

Aanbod coaching: Over
Aanbod coaching: About
Aanbod coaching: Quote

“Alleen als we dapper genoeg zijn om de duisternis te ontdekken, zullen we de oneindige kracht van ons licht verkennen.” (Brené Brown)

bottom of page