top of page
Katalin Petz 12_edited.png

Proefsessie

Proefsessie: Diensten

Proefsessie meer helderheid, rust en balans in je leven

Heb je last van een overvol hoofd, overprikkeling of negatieve gedachten en emoties? Loop je vast en voel jij dat het anders kan? Boek een online Proefsessie van 60 minuten bij mij. Een proefsessie is een kennismaking met de werkwijze van Harmonia Naturae Coaching. Je krijgt direct waardevolle inzichten.

Wat houdt het in?

Een proefsessie is een coachingssessie waarin je een voorproef van mijn werkwijze krijgt aansluitend op jouw vraag (wens of last). Je ontvangt vooraf een korte vragenlijst waarin je vertelt waar je naar op zoek bent, waar je last van hebt, waar je aan wilt werken. Tijdens de sessie laat ik je dichterbij jouw gewensete doel te komen meer helderheid, rust en balans ervaren, door middel van gesprek, geleide meditatie en een korte coachingstechniek of oefening. Welke techniek aan bod komt, hangt af van wat het beste aansluit bij jou.

Jouw investering: 77 euro


Neem je leven in eigen handen met mijn begeleiding en lichaamsgerichte coachingtechnieken. Als gecertificeerd coach begeleid ik jou bij klachten van overvol hoofd, onrust en vastlopen op een holistische wijze: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.


Besluit je om verder te gaan? Een proefsessie kan altijd uitgebreid worden naar een traject naar jouw keuze: de 'Helder denken en liefdevol voelen' traject of de 'Inzichten en stappen in de Natuur' traject. 

Wil je meer weten? Lees over mijn werkwijze en over de ervaringen van anderen. Bij vragen neem gerust contact op. Voor meer inspiratie en gratis tips schrijf je je in voor de nieuwsbrief.

Katalin Petz 36.jpg

Proefsessie boeken

Laat je gegevens hier onder en ontvang je de vragenlijst voor de proefsessie

Bedankt voor je aanmelding!

Proefsessie: Sollicitatie
Proefsessie: Recensies

"Katalin is een bekwame coach. Zij vormt zich een helder beeld van de vraag van de coachee en gaat dan gebruikmakend van verschillende methodieken nauwgezet en geconcentreerd luisterend aan het werk. Al luisterend en vragend helpt zij de ander."

Marijke

Proefsessie: About

"Real self-care is not a thing we do - it's a way to be." (Pooja Lakshmin)

Proefsessie: Quote
bottom of page