top of page
20230824_083329.jpg

Bosbad wandeling

Bosbad wandeling: About Me

Stille bosbad wandeling

Voor wie?

Als je een overvol hoofd hebt, onrust ervaart of opgejaagd voelt en behoefte hebt aan vertraging, ontspanning en oplading. Als je een diepere verbinding met jezelf en met de natuur zoekt.

Wat is bosbad?

Een bosbad wandeling of ‘Shinrin-Yoku’ in het Japans, is een ontspannende en helende mindful wandeling in het bos. Je neemt het bos via al je zintuigen in je op en maakt contact met de energie, ritme en stilte van de natuur. Een stiltewandeling in de natuur is een mooie manier om mindfulness te beoefenen. Vertraging en aanwezigheid staan centraal. Je verbindt je met je adem, je lichaam en de natuur rond je heen. Bosbad heeft direct een positieve invloed op je gezondheid. Het werkt stressverlagend, versterkt de immuunsysteem en brengt geest, lichaam en ziel in balans. Aanbevolen voor iedereen die rust, ontspanning en bezinning zoekt. Ga mee met een bosbad wandeling, maak kennis met de werkwijze van Harmonia Naturae Coaching, en verbind je met jezelf en de natuur. Zo kom je helemaal terug bij jezelf! Schrijf je je in voor een bosbad wandeling!

Praktische informatie

Bosbaden is voor iedereen. Een bosbad wandeling duurt ongeveer 2 uur. We bewandelen een klein gebied in stilte, doen eenvoudige oefeningen en delen ervaringen aan het eind. Het tempo is laag en vertraagt, daarom is een bosbad geschikt voor elke conditie. Je loopt maximaal 2 kilometer. Je zit een tijdje stil om echt in de natuur te "badderen". Bosbaden kan bijna altijd. Elk seizoen en elke plek hebben iets anders te bieden, waardoor iedere wandeling uniek is. Alleen bij erg slecht weer verplaatsen we de wandeling.

Locatie: Belmonte Arboretum, Wageningen

Aantal deelnemers: 3-10

Investering: 20 euro (vooraf betalen)

Data: Woensdag 14 februari (9.30-11.30), Donderdag 7 maart (10.00-12.00)

Andere tijden en data zijn ook mogelijk indien gewenst! Wil je annuleren of verzetten, lees dan de algemene voorwaarden en neem contact met mij op.

Hoe hebben anderen bosbaden ervaren?

"De bosbad wandeling was een bijzondere ervaring, rustgevend en heeft een nieuwe dimensie in mij geopend. Ik voelde de natuur op mijn huid. Na de wandeling was mijn ego ook minder belangrijk. We zouden onszelf vaker een bosbad ervaring moeten gunnen, naar de stilte luisteren en leren voelen." (Kati)

"'BosBad' vind ik leuk bedacht want ik onderging als het ware een bad van indrukken en ervaringen in een bosachtige omgeving. Door de opeenvolgende indrukken van kleuren, geuren en geluiden ervaren in arboretum Belmonte vind ik 'Mindful' helemaal op z'n plaats. Ik kan jou zo'n wandeling van Katalin aanbevelen als je rust en balans zoekt door de natuur in al haar facetten bewust te leren ervaren." (Joost)

Bosbad wandeling: About Me
Katalin Petz 19.jpg
Bosbad wandeling: About

Inschrijven voor Bosbad

Kies een datum

Bedankt voor jouw aanmelding!

Bosbad wandeling: Sollicitatie
Bosbad wandeling: Quote

"Ik adem in en kom tot rust. Ik adem uit en glimlach." (Thich Nhat Hanh)

bottom of page