top of page
Profielfoto van Katalin Petz

Helderheid in je hoofd, rust en balans in je lichaam en geest.

Lichaamsgerichte trajecten op maat en coaching in de natuur voor jongvolwassenen bij overvol hoofd, onrust en onzekerheid.

Home oud: About
Katalin bij Balaton

Zoek je helderheid?

​Wil je meer rust, balans en flow in jouw leven ervaren?

Zoek je verbinding met jouw natuurlijke zelf?

​Wil je jouw innerlijk welbevinden herstellen zodat je ook meer voor anderen en de wereld kan betekenen?

Home oud: Quote

Verbind je met jezelf en leef je ware natuur!

Home oud: Quote
Katalin Petz in de Alpen

Harmonia Naturae

Welkom bij Harmonia Naturae holistische coaching en natuurcoaching. Ik ben Katalin Petz (Ph.D.), holistisch coach, natuurcoach en energetisch therapeut, en ik begeleid jou naar helderheid, rust en balans in je dagelijks leven.

  • Speelt er iets in je lijf, je leven, je werk of in je relaties?

  • Heb je last van prikkels?

  • Heb je vaak een overvol hoofd?

  • Moet je te veel ballen in de lucht houden?

  • Botst je verstand met je gevoel?

  • Wil je leren omgaan met jouw (hoog)sensitiviteit? 

  • Wil je een gewoontepatroon doorbreken?

  • Wil je jouw welzijn in je eigen hand nemen?


De fysieke, mentale en emotionele klachten zijn signalen van onbalans. Laat stress, verwachtingen en negatieve patronen niet jouw leven beheersen. Als je zo doorgaat kan je uitgeput raken. Je haalt steeds minder voldoening uit je dagelijkse leven, je verliest je vitaliteit en je raakt de verbinding met jezelf kwijt. Als holistisch coach ondersteun ik jou om dieper te verbinden met jezelf en balans te vinden op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel vlak. Ik bied 1-op-1 begeleiding om helderheid te vinden, gedragspatronen te veranderen en stappen te zetten naar rust en balans in je dagelijks leven. Door bewust te worden van jouw gewoontepatronen komt er steeds meer ruimte voor je natuurlijke zelf. Je leert naar jouw lichaam te luisteren en beter voor jezelf te zorgen. Als gevolg maak je de keuzes die echt bij jouw passen, en ervaar je meer rust en balans in je leven. Pak je deze kans? Samen kiezen we een aanpak die bij jou past!

"Coaching bij Katalin is een cadeau voor jezelf. Uitgedaagd worden een concreet doel te stellen en te werken aan het realiseren van dit doel. Dit op een rustige, ontspannen manier met hoofd, hart, handen en in de natuur."(cliënt)

Home oud: Welcome

Wat is Harmonia Naturae?

Harmonia Naturae betekent de harmonie van de natuur. De buitenwereld is een mooie reflectie van wat in jouw afspeelt. Zorgen voor jezelf, de ander en de aarde zijn daardoor met elkaar onlosmakelijk verbonden. Als je in harmonie bent, jouw levensenergie stroomt, je zit lekker in je vel en je voelt vitaal en gezond. Je bent met je hele wezen aanwezig, in contact met je lichaam, je hart, je eigen essentie en de aarde. Je bent je natuurlijke zelf. Als je in harmonie bent dan ervaar je een fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel welbevinden en balans. Bij Harmonia Naturae Coaching begeleid ik jou op holistische wijze naar een diepere verbinding met jezelf, en naar rust en balans in je dagelijks leven.

Home oud: About

"Geen probleem kan worden opgelost op hetzelfde bewustzijnsniveau dat het creëerde" (Albert Einstein)

Home oud: Quote
Katalin Petz, Harmonia Naturae Coaching
Home oud: About
Katalin in de Alpen, Harmonia Naturae Coaching

Je komt van stress naar ontspanning, van denken naar voelen, van stilstaan en vastzitten naar beweging en flow!

Home oud: About
bottom of page