top of page
Katalin Petz 15.jpg
Aanbod coaching oud: About

Aanbod 1-op-1 coaching

Wat past bij jou? Je kan kiezen tussen vier verschillende trajecten. De trajecten hebben een opbouw: kennismaking, intake, vervolggesprekken en optioneel een nagesprek. Afhankelijk van jouw hulpvraag kunnen we het traject op maat maken. Losse sessies zijn ook mogelijk, ook als aanvulling op een traject. Coaching vindt plaats in de praktijkruimte of online, behalve natuurcoaching die volledig wandelend is. Indien gewenst wandelsessies zijn mogelijk tijdens alle trajecten.

Losse sessie van 60-90 minuten voor particulieren: 110 euro.

Losse sessie van 60-90 minuten voor studenten: 75 euro.


De genoemde tarieven gelden voor particulieren. Indien jouw werkgever betaalt dan gelden andere tarieven.

Katalin Petz 10.jpg

Holistisch basis traject

3 maanden traject van 6 sessies (intake + 5 sessies + gratis terugkomsessie) naar helderheid, rust en balans in je hoofd en lichaam. We maken gebruik van verschillende technieken - zoals meditatie, blaadjes methode - om je bewust te maken van jouw lichaam, gedachten, gevoelens en energie, en verandering in gang te zetten. Indien gewenst kan je ook voor een aantal wandelsessies kiezen.

Inclusief thuisopdrachten en oefeningen.


Investering: 630 euro

Katalin Petz, Belmonte Arboretum, Harmonia Naturae Coaching

'Inzichten en stappen zetten'

Natuurcoaching traject

3 maanden natuurcoaching traject van 6 sessies en een gratis terugkomsessie.

Een traject voor vertraging, inzichten en stappen zetten met verschillende werkvormen in de natuur.

We maken gebruik van wandelmeditatie, onze zintuigen, de energie, ritme en symbolen van de natuur en de 5 wetten van de natuur. Wandelend rond Wageningen.

Opbouw van traject:

  • waar sta je nu,

  • jouw verlangen,

  • blokkades die jou tegenhouden,

  • verdieping,

  • kwaliteiten die jou helpen,

  • stappen zetten.

Inclusief thuisopdrachten en oefeningen.

Investering: 630 euro

Katalin Petz 35_edited_edited.jpg

'Helder Denken en Liefdevol Voelen'

Holistisch verdiepingstraject

4 maanden traject van 8 sessies (intake + 7 sessies + gratis terugkomsessie) naar helderheid, rust en balans in je hoofd en lichaam, met verdieping op gevoelsniveau. We maken gebruik van verdiepende technieken - zoals meditatie, blaadjes methode, ademhalingstechnieken, Body Drum Release en het Liefdevol Leven programma - om je lichaam, gevoelens en onderbewuste aan te spreken, je bewust te maken van jouw denk- en gedragspatronen, en verandering in gang te zetten.

Inclusief thuisopdrachten en oefeningen.

Investering: 840 euro

Katalin Petz, Bos in Wageningen, Harmonia Naturae Coaching

'Van Stress naar Ontspanning'

Holistisch verdiepingstraject

4 maanden traject van 8 sessies (intake + 7 sessies + gratis terugkomsessie) met persoonlijke stress & ontspan analyse. We maken gebruik van verschillende vragenlijsten, formulieren, en ademhalings- en ontspanningstechnieken Je krijgt inzichten in je stressklachten, stressfactoren en energiebalans en je wordt bewust van jouw denk- en gedragspatronen. Als gevolg versterk je jouw weerbaarheid en ervaar je minder stress.

Inclusief thuisopdrachten en oefeningen.

Investering: 920 euro

Aanbod coaching oud: Diensten
Katalin Petz 33.jpg
Aanbod coaching oud: About

Algemene voorwaarden

Door het plannen van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, opdrachtbevestigingen, coachingssessies, coachingstrajecten, workshops en bosbad wandelingen van Harmonia Naturae Coaching.

Annulering. Annulering van coachingssessie en coachingstraject. Afspraken kun je tot 24 uur voor aanvang van het gesprek kosteloos afzeggen of verzetten, daarna worden de kosten 100% in rekening gebracht. Bij vroegtijdig beëindigen van het coachingstraject door mij als coach of jij als gecoachte, vindt geen restitutie plaats.

Annulering van workshop en bosbad wandeling. Afzeggen is tot 5 dagen voor de activiteit kostenloos. Tussen 5 dagen en 48 uur voor de activiteit krijg je 50% van het volledige bedrag terug. Bij annuleren binnen 48 uur voor de activiteit wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Wil je annuleren, neem dan contact met mij op. Verplaatsen naar een andere datum is in het algemeen kosteloos. In het geval dat ik als coach een afspraak annuleer, dan wordt de afspraak kosteloos verzet of krijg je het bedrag volledig terug. 

Betaling. Prijzen zijn vrijgesteld van BTW. De betaling is op rekening voorafgaand de afspraak. De factuur wordt per e-mail verstuurd indien nodig.

Vergoeding. Sessies en trajecten worden op dit moment niet vergoed door zorgverzekeraars. Vergoeding door de werkgever is steeds vaker mogelijk. Op Coachfinder vind je tips hoe je een vergoeding bespreekbaar kunt maken met je werkgever.

Kwaliteit van werk. In mijn werk volg ik de richtlijnen en de ethische code van de geaccrediteerde opleidingen van Energetisch Therapeut (Sonnevelt) en Holistisch Coach (Academie voor Holistisch Coachen). Ik ben aangesloten bij Coachfinder en werk volgens de ethische code van Coachfinder en de daarbij bijbehorende klachtenregeling.

​​Gezondheid. Als coach richt ik mijzelf op gezonde levenswijze. Ik begeleid gezonde volwassenen die handelings- en wilsbekwaam zijn en niet worden gehinderd door grote fysieke, mentale of emotionele problemen, zodat ze in staat zijn om vrije keuzes te maken als het om hun gedrag gaat. Psychiatrische problemen en verslavingen vereisen o.a. een andere expertise en aanpak. Bij medische klachten raad ik aan om een arts te raadplegen. Wanneer je onder behandeling staat bij andere hulpverleners dien je dit voorafgaand aan het intakegesprek te vermelden.

Aansprakelijkheid & verantwoordelijkheid. Ik ben een begeleider en geen behandelaar. Alle adviezen die je van mij krijgt zijn aan jezelf ter beoordeling. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor acties en besluiten die je neemt. Als coach draag ik de verantwoordelijkheid voor het faciliteren van jouw ontwikkelingsproces, maar niet voor het halen van jouw doelen en resultaten. Ik sluit iedere vorm van aansprakelijkheid uit voor de gevolgen van het niet opvolgen van schriftelijke of mondelinge afspraken of aanwijzingen tijdens of na een sessie, en voor schade of ongeval tijdens of na het coachingstraject. 

Privacy. Gegevens worden zorgvuldig behandeld en bewaard conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt nodig is. Ik zal niet zonder jouw toestemming vertrouwelijke informatie doorgeven aan derden. Gesprekken tussen ons worden als strikt vertrouwelijk beschouwd. 

Aanbod coaching oud: About
bottom of page